Headaloft on pään tuentaan kehitetty tuote, joka on osoittautunut erittäin tehokkaaksi niin lapsille kuin aikuisille, joilla on motorisia tai neuromuskulaarisia haasteita, neurologisia häiriöitä kuten esimerkiksi aivohalvaus tai fyysisiä vammoja.

KÄYTÖN HELPPOUS
Headaloft on patentoitu, innovatiivinen ratkaisu lapsille ja aikuisille, joilla ei ole riittävää pään hallintaa. Laadukkaasta, kestävästä kankaasta valmistettu Headaloft pitää pään mukavasti ja hellävaraisesti pystyssä soveltuen lähes kaikkiin istumisen, seisomisen ja liikkumisen apuvälineisiin, joissa on pääntuki. Se on toiminnaltaan yksinkertainen ja kustannustehokas ratkaisu pään tuentaan tilanteissa joissa tavanomaiset päätukiratkaisut eivät ole riittäviä. Se on helppo asentaa, ja se voidaan siirtää nopeasti pyörätuolin, auton istuimen, turvaistuimen tai minkä tahansa muun tyyppisen päätuellisen istuimen tai seisomalaitteen välillä.

CE-merkitty lääkinnällinen laite, Luokka I, (EU) 2017/745 liitteen VIII mukaisesti

Miksi Headaloft?

Ongelma
Monilla istuinjärjestelmiä ja seisomatelineitä käyttävillä lapsilla ei ole itsenäistä, riittävää päänhallintaa eivätkä he siten pysty pitämään päätään pystyssä. Tämä vaikuttaa negatiivisesti heidän jokapäiväiseen elämäänsä ja aiheuttaa välittömiä toiminnallisia haasteita muun muassa hengittämisessä, nielemisessä ja kommunikoinnissa sekä välillisesti lisää muun muassa itsetunto-ongelmia.

Tarve
Mukava ratkaisu, joka tarjoaa vakaan, turvallisen ja monipuolisen pään tuen istuessa tai seistessä, turvaistuimessa, lastenrattaissa tai missä tahansa muussa istumisen, seisomisen tai liikkumisen apuvälineessä jossa on pääntuki.

Ratkaisu
FDA ja CE merkitty, patentoitu Headaloft on tähän tarpeeseen kehitetty tuote; helppokäyttöinen, yksinkertainen ja mukava päätukiratkaisu niille, joilla ei ole itsenäistä pään hallintaa. Headaloft pitää pään mukavasti ja hellävaraisesti pystyssä, vähentää niskavaivoja ja helpottaa hengittämistä, ruokailua ja kommunikointia. Ollen hengittävä, pestävä, monipuolinen ja edullinen, se täyttää kaikki tarpeet.

Käyttäjän hyödyt

Parempi vartalon symmetria
Pään tukeminen vartalolinjaan auttaa keskittämään pään pystyasentoon, mikä lievittää kipuja ja edistää katsekontaktin ottamista.

Tasaisempi hengitys
Pään nostaminen ylöspäin avaa hengitystiet, jolloin happi pääsee paremmin sisään.

Helpompi syöminen / nieleminen
Pään pitäminen ylhäällä vähentää tukehtumisvaaraa ja edesauttaa niin kiinteiden kuin nestemäisten ruokien nielemistä varmistaen näin samalla helpomman ja mukavamman ruokailukokemuksen hoitajille ja käyttäjälle.

Parannettu kommunikaatio
Parempi katsekontakti auttaa lisäämään sosiaalista kanssakäyntiä ja avoimet hengitystiet helpottavat puhumista.

Katseen hallinta
Tuote antaa käyttäjilleen mahdollisuuden harjoitella katseen hallintaa, mikä mahdollistaa laajemmat oppimismahdollisuudet ja paremmat mahdollisuudet toteuttaa itseään.

Ergonominen niskatuki
Pehmustettu, hengittävä ja pestävä tuote tarjoaa mukavuutta koko päiväksi. Ainutlaatuisen niskatuen ansiosta myös niska saa tarvittaessa tukea, mikä vähentää huomattavasti niskan rasitusta sekä siitä johtuvia kipuja ja särkyjä.

Toiminnot & Ominaisuudet

Käytön helppous

Headaloft on erittäin helppo ja yksinkertainen asentaa paikalleen. Tuotteen asentaminen tapahtuu kiinnittämällä tuote laitteen omaan päätukeen yksinkertaisella hihnakiinnityksellä. Vaihtaminen laitteiden välillä, tuotteen poistaminen säilytystä tai pesua varten on yhtä helppoa ja nopeaa kuin sen kiinnittäminen.

Headaloftin käyttäminen on yhtä helppoa kuin miltä se näyttääkin. Valitset vain oikean pituisen otsanauhan, kiinnität sen tarranauhalla laitteen päätukeen ja homma on valmis. Hyvin käytännöllinen toiminto on otsanauhassa oleva sarana, joka helpottaa Headaloftin laittamista käyttäjän päähän irrottamatta tuotetta päätuesta.

Monikäyttöisyys

Headaloft sopii kaiken tyylisiin päätukiin. Tämän vuoksi sitä voidaan käyttää istuinjärjestelmissä, seisomalaitteissa, pyörätuoleissa, turvaistuimissa, lastenvaunuissa ja oikeastaan kaikissa laitteissa, joissa on pääntuki.

Mukava & konepestävä

Headaloft on valmistettu korkealaatuisesta, pehmeästä ja kestävästä kankaasta. Siinä on paksu ja pehmeä vaahtomuovipehmuste, joka tukee päätä hellävaraisesti. Headaloft ei vaadi varsinaista huoltoa, ja se voidaan pestä pesukoneessa 30 °C:n lämpötilassa.

Niskatuki

Tarvittaessa Headaloftiin on saatavana ylimääräinen niskatukityyny tapauksissa joissa niskan alueen lisätuki on tarpeellinen. Niskatuen kiinnitys tapahtuu helposti tarranauhalla ja se on asennettavissa myös jälkikäteen.

Törmäystestattu

Headaloft on törmäystestattu Yhdysvaltain törmäystestistandardin FMVSS 213, NPRM 213, mukaisesti.

Edullinen

Vaikka Headaloft on tehokas ja toimiva tuote, se on silti myös yksinkertainen tuote. Tämän lisäksi se on helppokäyttöinen ja vaihdettavissa usean eri laitteen välillä. Tämä yksinkertaisuuden ja vaihdettavuuden yhdistelmä tekee siitä myös edullisen. Voit siis käyttää samaa tuotetta useissa eri laitteissa ja näin välttää samasta syystä aiheutuvia muutoin helposti kertautuvia kustannuksia.

Koon valitseminen

Headaloft sopii mihin tahansa pään kokoon

Tuotteen runko on ”yhden koon” – mallia. Saatavilla on kuitenkin kolme kokoa otsanauhoja: Small, Medium ja Large, joiden avulla tuotteen ympärysmitta säädetään. Valitset vain otsanauhan, joka parhaiten sopii käyttäjän pään ympärysmittaan ja kiinnität sen runkoon tarrakiinnityksellä.

Asennusohje

Headaloftin asentaminen mihin tahansa päätuelliseen istuin-, seisoma- tai liikkumisapuvälineeseen on helppoa ja onnistuu hyvin nopeasti. Seuraa näitä yksinkertaisia ohjeita vaiheittain Headaloftin asentamiseksi. Lisävarusteena saatavan niskatukityynyn voi lisätä tarpeen mukaan lisätuen tarjoamiseksi.

Ladattavat tiedostot

Headaloft Asennus- ja huolto-ohjeet_EN

Headaloft esite

Headaloft_FMVSS 213

Headaloft käyttäjien kokemuksia_EN

Headaloft tuotekuvaus_EN

Headaloft usein kysytyt kysymykset_EN

Headaloft vaatimustenmukaisuusvakuutus