ELLA Seisomateline

HELPPOKÄYTTÖISYYS
Intuitiiviset ja loogiset säädöt tekevät asetusten säätämisestä poikkeuksellisen helppoa. Lopulliset asetukset voidaan tehdä käyttäjän ollessa telineessä. Vain yksi, tuotteen mukana tuleva, työkalu tarvitaan käyttöönottoon ja päivittäiseen käyttöön. Saatavilla myös työkaluton versio. Alusta on kokoon taittuva säilytystä ja kuljetusta ajatellen.

MONIPUOLISUUS
Selinseisonta, päinseisonta tai pystyssä seisominen, abduktiossa tai ilman, kaikki vaihtoehdot samassa tuotteessa (4-in-1). Edistykselliset alaraajojen ja jalkaterien säädöt myös kaikkein vaativimpiin tarpeisiin. 90° portaaton kallistustoiminto joko manuaalinen tai sähköinen.

TARKKUUS
Yksilöllisesti säädettävät moduulit mukautuvat tarkasti käyttäjän erityisiin tarpeisiin. Molemminpuoliset ja portaattomat säädöt takaavat tarkkuuteen. Keskenään vaihdettavat moduulit varmistavat optimaalisen istuvuuden. Ainutlaatuinen toiminnallisuus vaativimpiinkin tarpeisiin.

CE-merkitty lääkinnällinen laite, Luokka I, (EU) 2017/745 liitteen VIII mukaisesti

ELLA seisomateline

Miksi Ella?

Käyttäjän hyödyt

Seisominen on tärkeä osa fysioterapiaa ja olennainen askel lapsen kehityksessä. Ella seisomateline mukautuu helposti vaativimpiinkin seisomisen tarpeisiin.

Avustettuja seisontaharjoitteita käytetään osana asennonhallintaa lapsille, nuorille ja aikuisille, jotka eivät pysty itsenäisesti ylläpitämään seisomisasentoa tai joiden liikkuvuus pystyasennossa on rajoittunut.

Ellan avulla jokapäiväinen seisomisharjoittelu on yksinkertaista ja helppoa. Tonuksen lisääminen, lihasten venyttäminen, luuston ja nivelsiteiden vahvistaminen sekä asentohäiriöiden ehkäiseminen onnistuu vaivattomasti Ellan avulla.

Käyttäjä hyötyy ELLA:n monipuolisesta toiminnallisuudesta tavalla, johon vain harvat tuotteet pystyvät vastaamaan. Käyttöönotto ja asetusten säätäminen on nopeaa ja yksinkertaista. Kun alkusäädöt on tehty käyttäjän mittojen mukaan, lopulliset mitoitus- ja asentoasetukset voidaan tehdä käyttäjän ollessa telineessä. Seisomakorkeus ELLA telineessä on lähellä sitä, mikä se olisi luonnostaan, mikä helpottaa vuorovaikutusta muiden kanssa.

Mukavat tuet, toiminnallinen monipuolisuus ja helppokäyttöisyys helpottavat vammaisten lasten perheiden arkea.

Terapeutin hyödyt

ELLA seisomateline tarjoaa terapeuteille enemmän mahdollisuuksia käyttäjän hoitoon. Kun asiakkaan vartalon mitat ja kliiniset tarpeet on tunnistettu, ELLA on helppo säätää tarvittavaan kokoon ja vastaamaan käyttäjän erityistarpeita, samalla säästäen aikaa ja vaivaa.

Sama tuote mahdollistaa selin, päin ja pystyasennossa seisomisen, joko abduktiossa tai ilman (4-in-1). Yhdessä monipuolisten alaraajojen ja jalkaterien säätöjen kanssa ELLA seisomateline pystyy vastaamaan yksittäisten käyttäjien vaativimpiinkin tarpeisiin.

Keskenään vaihdettavat ja yksilöllisesti säädettävät moduulit varmistavat ELLA seisomatelineen optimaalisen istuvuuden. Asetusten tarkkuus saavutetaan molemminpuolisin ja portaattomin säädöin. Ainutlaatuiset lantion ja rintakehän rotaatiotuet on suunniteltu tukemaan seisoma-asentoa skolioosin, lordoosin ja kyfoosin yhteydessä.

Vain yksi työkalu tarvitaan käyttöönottoon ja päivittäisiin säätöihin, mutta saatavana on myös täysin työkaluton versio. ELLA seisomatelineen kallistusmekanismi on saatavana joko manuaalisena tai sähkökäyttöisenä versiona.

Toiminnot & Ominaisuudet

ELLA seisomateline selinseisontaan

Selin

Selin seisominen on hyödyllistä esimerkiksi matalan tonuksen, pään tai vartalon heikon hallinnan omaavien käyttäjien kohdalla. ELLA seisomatelineen monipuolisten tukien ja kallistustoiminnon avulla käyttäjä voidaan nostaa selinmakuulta kohti seisovaa asentoa aina pystysuoraan asentoon asti. Kallistuksen säädön ollessa portaaton voidaan edetä kohti vakaampaa ja pystysuorempaa seisoma-asentoa vaikka aste kerrallaan.

ELLA seisomateline päinseisontaan

Päin

ELLA seisomatelinettä voidaan käyttää myös päinseisontaan aktiivisen ja dynaamisen asennon saavuttamiseksi. Tutkimukset osoittavat, että kun käyttäjä asetetaan joko pystyasentoon lähelle neutraalia asentoa tai kallistetaan kohtuullisesti eteen, voidaan maksimoida selkärangan ojentumisen hyödyt, parantaa luuntiheyttä ja luun kasvua sekä luoda optimaalinen asento, joka mahdollistaa lihasmassan venyttämisen ja ehkäisee kontraktuuria. Myös toiminnalliset vaikutukset ja osallistumisen mahdollisuudet paranevat, mikä mahdollistaa paremman vuorovaikutuksen monissa ympäristöissä, kuten vaikkapa kotona tai luokkahuoneessa.

ELLA seisomateline pystyasennossa seisomiseen

Pysty

ELLA seisomatelineen kallistus voidaan säätää myös täysin pystysuoraan asentoon, jolloin sitä voidaan tarvittaessa käyttää tukemaan täydessä pystyasennossa seisomista. ELLA:n modulaarisuuden ansiosta voit tilata telineen vain pystyasennossa tarvittavilla moduuleilla tai poistaa tarpeettomat moduulit olemassa olevasta telineestäsi, jolloin jäljelle jäävät ne moduulit, joita tarvitaan käyttäjän pystyasennon tukemiseen. Se, mitä tarvitset, riippuu käyttäjän tarpeista.

ELLA 4-in-1 seisomateline abduktiolla

Abduktio

Kun tarvitaan laajempaa abduktiota, joko selin, päin tai pysty -asennossa, voit valita ELLA:n 4-in-1-version. 4-in-1-versiossa käytettävissä olevat abduktiokulmat ovat yli 18° puolittain ja sillä onkin mahdollista saavuttaa yli 60° yhdistetty lonkan abduktiokulma.

4-in-1-versio on erityisen hyödyllinen klinikoilla ja kouluissa, joissa useat käyttäjät käyttävät samaa tuotetta päivittäisessä seisomaharjoittelussaan. Ella 4-in-1 vähentää erillisten laitteiden tarvetta selin, päin, abduktio ja pystyasennossa seisomista varten. Tarvitset vain yhden tuotteen tähän kaikkeen: Ella seisomatelineen.

Lantiotuki rotaatiolla

Rotaatiotuet

Lantion ja rintakehän alueille saatavilla olevat ainutlaatuiset rotaatiotuet on suunniteltu tukemaan seisoma-asentoa esimerkiksi skolioosin, lordoosin ja kyfoosin yhteydessä. Mahdollisuus kääntää tukea ja asettaa näin tuki sinne, missä sitä tarvitaan, poistaa tarpeen lisätä vaahtomuovityynyjä, kiiloja tai muita ylimääräisiä kappaleita. Samalla tuen kääntäminen auttaa poistamaan mahdolliset painepisteet, jotka syntyvät, kun käyttäjä nojaa tuen reunoja päin.

Optimaalinen istuvuus

Keskenään vaihdettavat ja puolittain erikseen säädettävät moduulit varmistavat ELLA seisomatelineen optimaalisen istuvuuden. Jokainen moduuli, minkä kokoinen tahansa, voidaan yhdistää minkä tahansa kokoiseen Ella seisomatelineeseen, jolloin jokaiselle käyttäjälle saadaan optimaalisesti istuva, yksilöllinen seisomateline.

Laaja käyttöalue

Pienin käyttäjä voi olla 60 cm pitkä, pisin käyttäjä taas 180 cm pitkä ja kaikkea siltä väliltä. Ella seisomateline on valinta, joka kattaa käyttäjän kasvun lapsuudesta aikuisuuteen.

Lisäarvoa

Tässä meidän lupauksemme tuotteemme tuottamasta lisäarvosta:

Kaikkia telinekokoja käytetään ja säädetään samalla tavalla, kaikki toiminnot ovat portaattomia ja molemminpuolisia, kaikissa koo’issa on samat toiminnot ja kaikki lisävarusteet ovat jokaiseen telinekokoon saatavilla. Kaikki koot kasvavat ilman lisäkomponentteja ja kaikki säädöt ovat näkyvissä, jolloin asiakas voi olla telineessä säätöjen viimeistelyn tai muuttamisen ajan. Kaiken tämän tarkoituksena on varmistaa tarkkuus, optimaalinen istuvuus ja samanlaisen seisoma-asennon jatkuvuus koko käyttäjän kasvun ajan.

Alaraajojen säätö

Ella seisomateline tarjoaa vakiona laajan valikoiman alaraajojen ja jalkaterän säätöjä.
Vakiosäätöihin kuuluvat: Lonkan abduktio, polven fleksio, jalkaterän leveys ja syvyys, jalkaterän abduktio ja adduktio, jalkaterän plantaari- ja dorsifleksio sekä jalkaterän pronaatio ja supinaatio. Kaikki tietysti portaattomasti ja molemminpuolisesti.

Sähköinen kallistus

Ella seisomatelineen jokainen koko on mahdollista saada sähköavusteisella kallistusmekanismilla. Tämä mahdollistaa sen, että kallistusnopeus on samanlainen riippumatta kallistusta käyttävästä henkilöstä. Kallistuskulman osoitin on saatavana lisävarusteena sekä manuaalisiin että sähkökäyttöisiin kallistusmekanismeihin.

Pehmusteet & Kankaat

Ella seisomatelineen pehmusteet ovat mukavia ja irrotettavia, 30 mm paksuja vaahtomuovityynyjä.
Pehmusteiden päällisiä on saatavana eri väreissä kahdella kangastyypillä, joista Dartex on pestävissä pesukoneessa jopa 70 °C:n lämpötilassa.

Ella Sovitusavustin

Syöttämällä vain kuusi käyttäjän vartalomittaa ja rastittamalla pari ruutua, saat käyttäjälle yksilöllisesti sopivan ELLA konfiguraation.

Timoteoksen Covid-19 aikana kehittämä interaktiivinen työkalu on osoittautunut toimivaksi työkaluksi myös koronarajoitusten hellitettyä. Se auttaa edelleen sekä edustajiamme että hoitajia ELLA seisomatelineen konfiguraation yksilöinnissä käyttäjälle juuri sopivaksi ja oikean kokoiseksi.

Telinekoot

Ella on saatavana viidessä eri koossa.
Pienin koko on tarkoitettu lapsille noin kuudesta kuukaudesta aina neljään ikävuoteen asti, ja joiden pituus on välillä 60-95 cm ja enimmäispaino 30 kg.

Noin kolmesta ikävuodesta seitsemänvuotiaisiin lapsiin on tarjolla koot 2 ja 2+, käyttäjäpituuden ollessa tällöin välillä 90-130 cm ja enimmäispainon ollessa 40 kg. Koon 2+ käyttäjäpituus ja enimmäispaino on siis sama kuin koossa 2. Koko 2+ on kuitenkin oma kokonsa tarjoten 4-in-1 versiona laajemman lonkan abduktiokulman kokoon 2 nähden.

Kun siirrytään isompaan telineeseen, koko 3 ulottuu 120-155 cm:n pituisille ja enintään 55 kg:n painoisille käyttäjille.

Suurin, koko 4, kasvaa käyttäjäpituudeltaan 130 cm:stä aina 180 cm:iin ja voi kantaa 80 kg:n enimmäispainon. Koko 4 on aina varustettu sähkökäyttöisellä kallistuslaitteella, jotta näiden pitkien ja painavien käyttäjien kallistaminen on helpompaa.

Oikean kokoinen teline yksittäiselle käyttäjälle määräytyy käyttäjän painon ja pituuden mukaan. Annetut ikärajat ovat vain ohjeellisia.

Koko 1 Koko 2 ja 2+ Koko 3 Koko 4
Ikä 0 – 4 v. 3 – 7 v. 6 – 12 v. 1 – 18+ v.
Pituus 60 – 95 cm 90 – 130 cm 120 – 155 cm 130 – 180 cm
Max. paino     30 kg 40 kg 55 kg 80 kg

Päälliset

Dartex Performance

Dartex Performance on vedenpitävä, konepestävä ja märkäpyyhittävä kangas, jota on saatavana neljässä eri värissä. Dartex päälliset ovat konepestäviä enintään 70 °C:n lämpötilassa, kun vaahtomuovipehmusteet on poistettu. Dartexin sileä pinta on myös erittäin helppo pitää puhtaana pyyhkimällä, ja se onkin siksi suosittu valinta päällystemateriaaliksi.

Niille, jotka haluavat perinteisempää, ”kangasmaista”, pintaa on vaihtoehtona Dartex Reversed, jossa on kaikki Dartexin ominaisuudet, mutta jossa päällisen pinta on tuntumaltaan erilainen. Tämä vaihtoehto on saatavana ainoastaan mustana.

Tarvittaessa uusia päällyssarjoja ja niiden osia on saatavana varaosina.

DARTEX_KAIKKI_suomi

Modulit & Lisävarusteet

Moduulit

Alustaa on saatavana 5 kokoa. Koko määräytyy käyttäjän pituuden ja painon mukaan. Telineen pystyrunko on irrotettavissa alustasta ja itse alusta on kokoontaitettavissa kuljetuksen tai varastoinnin helpottamiseksi.

Alusta on valittavissa kaasumäntäavusteisella (manuaalinen) tai sähköavusteisella (sähkökäyttöinen) kallistuksella. Kallistus toimii portaattomasti vaaka- ja pystyasennon välillä.

Manuaalinen kallistus sopii mainiosti pienille ja kevyille lapsille, mutta kun telineen kallistaminen vaatii enemmän hallintaa käyttäjän pituuden ja painon kasvaessa on sähkökäyttöinen kallistus suosittelemamme vaihtoehto.

Alustan pystyrunko on mahdollista varustaa mittatarralla helpottamaan modulien sijoittamista sekä kallistuskulman ilmaisimella.

Alusta sisältää:
kokoontaitettava alusta pyörillä, kallistusmekanismi, pystyrunko, jalkatuen metallikannattimet, polvituen metallikannattimet ja 5 mm:n kuusiokoloavain.

Jalkatukia on saatavana 3 kokoa. Kukin koko on yhteensopiva minkä tahansa ELLA seisomatelineen koon kanssa. Esimerkiksi on mahdollista valita S-kokoiset jalkatuet koon 4 telineeseen. Tämän ominaisuuden ansiosta jalkatuki voidaan sovittaa täsmälleen käyttäjän kehon mittojen mukaan vakaan ja mukavan seisoma-asennon varmistamiseksi.

Jalkatuet sisältää:
Jalkalaudat hihnoilla ja pehmusteilla.

Polvitukia on saatavana 3 kokoa. Jokainen koko on yhteensopiva minkä tahansa ELLA seisomatelineen koon kanssa. Esimerkiksi on mahdollista valita S-kokoiset polvituet koon 4 telineeseen. Tämän ominaisuuden ansiosta polvituet voidaan sovittaa täsmälleen käyttäjän kehon mittojen mukaan vakaan ja mukavan seisoma-asennon varmistamiseksi.

Polvitukia voidaan käyttää sellaisenaan pysty-, selin- ja päinseisonnassa. Niitä ei tarvitse kääntää millään tavalla, ellei tavoitella polven flexiota päinseisonnassa, jolloin taas polvituet voidaan nopeasti ja vaivattomasti kääntää.

Polvituet sisältävät:
Metalliset polvikupit, pehmusteet ja hihnat.

Lantiotukea on saatavana 4 kokoa. Jokainen koko on yhteensopiva minkä tahansa ELLA seisomatelineen koon kanssa. Esimerkiksi on mahdollista valita koon 3 lantiotuki koon 4 telineeseen Tämän ominaisuuden ansiosta teline voidaan sovittaa tarkasti käyttäjän kehon mittoihin, jotta voidaan varmistaa vakaa ja mukava seisoma-asento.

Lantiotuki on saatavana myös rotaatiomekanismilla varustettuna. Valitsemalla tämän saat telineesi pyörivällä ja kallistuvalla lantiotyynyllä varustettuna. Tämä ominaisuus mahdollistaa lisätue tuomisen lordoosin, skolioosin tai muun lantion alueen kiertymisen tai kallistumisen yhteydessä siihen kohtaan ja siinä asennossa kuin se on tarpeen.

Lantiotyyny sisältää:
Liukumekanismi, lantiolevy ja tyyny

Vartalotukea on saatavana 4 kokoa. Jokainen koko on yhteensopiva minkä tahansa ELLA seisomatelineen koon kanssa. Esimerkiksi on mahdollista valita koon 3 vartalotuki koon 4 telineeseen. Tämän ominaisuuden ansiosta teline voidaan sovittaa täsmälleen käyttäjän kehon mittojen mukaan vakaan ja mukavan seisoma-asennon varmistamiseksi.

Vartalotuki on saatavana myös rotaatiomekanismilla varustettuna. Valitsemalla tämän saat telineesi pyörivällä ja kallistuvalla vartalotyynyllä varustettuna. Tämä ominaisuus mahdollistaa lisätuen tuomisen skolioosin, kyfoosin tai muun ylävartalon alueen kiertymisen tai kallistumisen yhteydessä siihen kohtaan ja siinä asennossa kuin se on tarpeen.

Vartalotuki sisältää:
Liukumekanismi, vartalolevy ja tyyny.

Ella seisomatelineessä on yleensä kaksi vyötä. Toinen lantion ja toinen rintakehän alueelle. Vaihtoehtoisesti on saatavana myös H-vyö rintakehän alueen kiinnittämistä varten.

Vöitä ja H-vöitä on saatavana 4 kokoa. Kukin koko on yhteensopiva minkä tahansa vartalotuen tai lantiotuen koon kanssa. Tämän ominaisuuden ansiosta voit valita oikean kokoisen vyön tai H-vyön vastaamaan käyttäjän lantion ja vartalon leveyttä.

Vartalovyö voidaan jättää pois kokoonpanosta, jos käytetään H-vyötä. Vastaavasti lantion ja/tai vartalon vyö voidaan jättää pois kokoonpanosta, kun valitaan kääntyvät Flexi-sivutuet.

Vyö / H-vyö sisältää:
Vyö, jossa tarra- ja solkikiinnitys. H-vyö, jossa solkikiinnitys.

Sivutukia on saatavana 3 erilaista versiota 3 eri koossa. Samat tuet sopivat sekä lantion että rintakehän alueelle. Kaikki versiot ja koot ovat yhteensopivia minkä tahansa lantio- tai vartalotuen koon kanssa. Näin voit sovittaa sivutuet käyttäjäkohtaisiin tarpeisiin käyttäjäkohtaisessa koossa.

Valitsemalla kääntyvät sivutuet voit kääntää yhden tai molemmat sivutuet sivulle. Tämä on hyödyllinen ominaisuus, mikä helpottaa käyttäjän siirtämistä ELLA seisomatelineeseen.

Flexi -vaihtoehdossa teline toimitetaan joustavilla sivutuilla jotka on lisäksi varustettu sivulle kääntyvällä mekanismilla. Flexi sivutuet lisäävät tukea lantion tai rintakehän ympärille. Flexi sivutuet ovatkin kuin ”halaavat kädet vartalon ympärillä”, mikä lisää käyttäjän turvallisuuden tunnetta.

Lantion ja/tai vartalon sivutuet voidaan jättää pois kokoonpanosta, jos käyttäjällä on riittävä lantion ja/tai ylävartalon hallinta.

Sivutuet sisältävät:
Metallirunko ja pehmusteet.

Pöytää on saatavana 3 kokoa. On suositeltavaa valita pöytäkoko, joka vastaa telineen kokoa. Joissakin tapauksissa on kuitenkin perusteltua valita joko pienempi tai suurempi pöytä, esimerkiksi silloin, kun käyttäjä on laiha tai suuri rintakehän alueelta, jolloin normaali pöytä on joko liian kapea tai liian leveä.

Kaikkia pöytäkokoja on saatavana valinnaisesti kannellisen kulhon kanssa. Kulho kiinnitetään pöytään, ja se on hyödyllinen lisävaruste erilaisissa aktiviteeteissa, joilla harjoitetaan esimerkiksi käsien ja silmien koordinaatiota tai vain pidetään hauskaa.

Pöytä sisältää:
muovinen pöytälevy, metallisen pöydän rungon ja metallisen pöydän kannakkeen, muovinen kannellinen kulho mikäli se on valittu lisävarusteena.

Saatavana on 3 erilaista päätukea eri kokoisina. Kaikki tyypit ja koot ovat yhteensopivia minkä tahansa ELLA seisomatelineen koon kanssa. Nämä kolme tyyppiä sisältää vaihtoehdot, joissa on keskilinjasta sivuun siirrettävä tuki sekä säädettävät päätuen sivusiivet. Päätuki voidaan jättää pois konfiguraatiosta kun käyttäjän pään hallinta on riittävällä tasolla.

Tarvittaessa ELLA seisomatelineen päätukeen voidaan kiinnittää HeAdaloft™ päätuki. Tämän lisäksi mikä tahansa muu 15 × 15 mm:n pystyputkella tai 19 mm:n pallonivelisellä vaakaputkella varustettu päätuki on mahdollista kiinnittää suoraan ELLA seisomatelineeseen. Ota yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja.

Päätuki sisältää:
Päätukityyny, metallinen pystyputki ja metallinen vaakaputki.

Lisävarusteet

Ella seisomateline voidaan halutessanne varustaa kallistustason ilmaisevalla indikaattorilla.

Kallistuskulman indikaattori on tarpeellinen lisävaruste kun haluat, että käyttäjä seisoo aina samassa kallistuskulmassa tai haluat vaihdella tiettyjen kallistuskulmien välillä.

Tämä jälkiasennussarja on tarkoitettu jo käytössä olevan ELLA 3-in-1 seisomatelineen päivittämiseksi ELLA 4-in-1 seisomatelineeksi.

Asennussarja sisältää tarvittavat osat, joiden avulla voit helposti vaihtaa ELLA 3-in-1 jalkatuet ja polvituet 4-in-1versioihin. Näin voit lisätä jo käytössä olevan telineen toiminnallisuutta ilman, että sinun tarvitsee ostaa uutta seisomatelinettä.

Tämä on erityisen hyödyllinen ja kustannuksia säästävä ominaisuus apuvälinekeskuksille joissa telineitä kierrätetään käyttäjältä toiselle ja käyttäjien tarpeet vaihtelevat.

4-in-1 jälkiasennussarja sisältää:
Polvi- ja jalkatukien kiinnitysraudat, polvituet ja jalkatuki sekä vasemmalle että oikealle puolelle.

Voit halutessasi valita ELLA seisomatelineen myös täysin Tool Free -versiona. Tool Free -versiossa kaikkia päivittäisiä asetuksia on mahdollista käyttää käsin tai voit vaihtoehtoisesti valita, mitkä asetuksista haluat jättää kuusiokoloavaimella käytettäväksi.

Tool Free -asennussarja on mahdollista asentaa myös jälkiasennuksena olemassa oleviin ELLA seisomatelineisiin tai valita lisävarusteena suoraan uuteen ELLA seisomatelineeseen tilaushetkellä.

Tool Free -asennussarja sisältää:
Tarvittavat kiinnitystarvikkeet.

Hartiatukia on saatavana 2 kokoa. Molemmat koot sopivat mihin tahansa ELLA seisomatelineen kokoon.

Hartiatuet valitaan lisävarusteeksi usein silloin, kun asiakas on spastinen ja hänellä on taipumusta ojentamiseen ja samalla heittää käsiään voimakkaasti taaksepäin. Hartiatukien tarkoitus on estää tämä rajoittamalla olkapäiden taaksepäin suuntautuvaa liikettä. Hartiatuet sisältävät aina myös H-vyön kiinnikkeet, jotta myös H-vyötä tai vastaavaa voidaan käyttää ylävartalon kiinnittämiseen.

Hartiatuet sisältää:
Metallirunko, pehmusteet ja H-vyön kiinnikkeet.

Jos haluat käyttää H-vyötä tai vastaavaa käyttäjän ylävartalon kiinnittämiseen, tarvitaan lisävarusteena saatava H-vyön kiinnityssarja. H-vyön kiinnityssarja sisältyy aina hartitukiin, mutta sen voi valita myös erikseen.

Timoteos tarjoaa yhdenlaisia H-vöitä neljässä koossa, mutta Ella seisomatelineen kanssa on mahdollista käyttää myös muiden valmistajien valjaita ja liivejä. Ole yhteydessä meihin saadaksesi lisätietoja. Valjaita tai liivejä käytettäessä on halutessa mahdollista jättää rintavyö pois konfiguraatiosta.

H-vyön asennussarja sisältää:
Metalliset vyö-ohjurit ja muoviset läppäsoljet.

Ella seisomatelineen pystyrunkoon on mahdollista valita lisävarusteena mittanauha. Tämä on hyödyllinen lisävaruste, kun haluat muuttaa käyttäjän asentoa seisomaterapian aikana, mutta haluat jälkeenpäin palata takaisin alkuperäisiin asetuksiin. Lisäksi tämä on hyödyllinen lisävaruste, kun samaa telinettä käyttää useampi käyttäjä. Kirjaamalla ylös kunkin käyttäjän moduulien sijainnit on helppo asettaa teline seuraavalle käyttäjälle oikeilla käyttäjäkohtaisilla säädöillä.

ELLA Sovitusavustin

Tämä ainutlaatuinen online-työkalu on suunniteltu avustamaan sinua telineen konfiguroinnissa, kun tavoitteena on optimaalinen istuvuus ja käyttäjälle aidosti yksilöity seisomateline.

Syöttämällä vain kuusi käyttäjän vartalomittaa ja rastittamalla pari ruutua, saat ehdotuksena käyttäjälle yksilöllisesti sopivan ELLA konfiguraation.

Annettujen mittojen ja yksilöityjen erityistarpeiden avulla työkalu käy automaattisesti läpi moduli- ja lisävarustevaihtoehdot ja valitsee suosituksena käyttäjälle parhaiten sopivat osat. Tämän suosituksen avulla sinun on helppo aloittaa keskustelu edustajasi kanssa ja keskustelun edetessä joko käyttää suositeltua kokoonpanoa tai muokata esivalittuja moduleja ja lisävarusteita haluamallasi tavalla.

Timoteos kehitti tämän interaktiivisen työkalun Covid-19 aikana, jolloin fyysiset kontaktit olivat usein hyvin rajoitettuja. Koska työkalu on osoittautunut tarkaksi ja toimivaksi ja auttanut konfiguroimaan telineen nopeammin ja vähemmillä kontakteilla, uskomme sen tuovan lisäarvoa asiakkaillemme ja heidän hoitajilleen myös pandemian jälkeen.

Kokeile ja kerro mielipiteesi!

Ladattavat tiedostot

ELLA tuote-esite

ELLA tekniset tiedot

ELLA käyttöohje_v4.5_Suomi

ELLA varaosalista

ELLA sähkömagneettiset häiriöt_testi

ELLA varaosakuvat

ELLA vaatimuksenmukaisuusvakuutus