Monipuoliset lasten ja nuorten seisomatelineet
ja erityisistuimet.

Tarkkuutta istumiseen ja seisomiseen

Tuotevalikoimamme ytimeen kuuluu ELLA seisomateline ja ODE istuinjärjestelmä. Ne on suunniteltu lapsille ja nuorille, jotka tarvitsevat fyysisiä apuvälineitä jokapäiväisessä elämässään ja päivittäisissä toiminnoissaan ja joiden kyky ylläpitää pään ja vartalon hallintaa on hyvin usein rajoittunut.

SEISOMINEN

ELLA seisomateline

The first step toward first steps.

ISTUMINEN

ODE istuinjärjestelmä

Building the basis.

Poikkeuksellisen monipuolinen toiminnallisuus takaa tarkkuuden

auttaa tekemään päivittäisestä toiminnasta helpompaa.

PARANNA

Tarkkuutta

Pienillä asioilla on suuri vaikutus.

Me Timoteoksella uskomme tarkkuuteen asennon hallinnassa. Kun tuote on suunniteltu mukautumaan asennon haasteisiin, tukee oikein ja oikeasta paikasta ja siten auttaa ylläpitämään haluttua asentoa, on sillä yksinkertaisesti suuri merkitys käyttäjän jokapäiväisessä elämässä.

KESKITY

Käytön helppouteen

Tunnetko itsesi välillä mekaanikoksi? Sinun ei pitäisi!

Timoteoksen fokus on tuotteidemme helppokäyttöisyydessä, jotta sinä voit olla se mikä olet; vanhempi tai hoitaja. Tuotteidemme sovittaminen, päivittäisten säätöjen tekeminen, tuotteidemme kuljettaminen tai varastointi on loogista, nopeaa ja vaivatonta. Säätöjä voit käyttää omin käsin tai yhdellä työkalulla, joka seuraa tuotteen mukana.

VAKIONA

Monipuolisuus

Enemmän vakiona on yhtä kuin vähemmän lisävarusteita.

Suunnittelemme tuotteemme niin, että sinun ei tarvitse rakentaa sitä palasista. Siksi Timoteoksen tuotteisiin on sisällytetty vakiona paljon toiminnallisuutta. Vakioitua toiminnallisuutta voidaan edelleen parantaa tarkoin valituilla ja lisäarvoa tuottavilla lisävarusteilla niille, jotka tarvitsevat vielä vähän enemmän.